En presentation av bloggen, och information om hur du ska gå tillväga, och var du hittar det du letar efter.               Här finner du de vanligaste frågorna & dess svar.               Följ min blogg med bloggkoll, så att du inte går miste om något :)               Kontakta mig via mail, på evlajndesign@gmail.com               Prenumerera på bloggen via RSS.               Hittar du inte vad du letar efter? Prova att söka i bloggen med Google.

Flytt på gång

Jag är i full gång att flytta. Mina bloggar dvs.

Från och med idag kommer jag blogga på xEvelina.blogg.se
Jag kommer lägga upp designer som blir färdiga från och med idag, på xEvelina.blogg.se
Jag har helt enkelt flyttat denna bloggen nu.

Hoppas ni hänger med :)

xEvelina.blogg.se

Camillas (nya) Design

Camilla mailade mig och berättade att, som de flesta andra, så tröttnar hon snabbt på saker och ting. Hon ville ha en ny bloggdesign och skickade med ett par bilder som jag fick använda. Hon ville ha kvar rubriken "Milla - tar sig genom livet" och önskade en signatur i slutet av varje inlägg. Färgerna hon gillar är rosa, svart och vit.


Emmas Design

Emma ville ha en design i grått, svart och vitt med ett par bilder på sin son. Under bilden i menyn ville hon ha lite info, och i bakgrunden av headern ville hon att man skulle kunna skymta hennes gamla hund.

Resten fick jag fria händer med.


Nathalies Design

Nathalie ville ha en lite mörkare design, med stjärnor och bilder på henne. Resten fick jag fria händer till.


Lindas (nya) Design

Linda hade fått hjälp av mig innan, men har nu skapat en ny blogg, och fick hjälp av mig igen ;D
Hon gav mig ganska fria händer, med ett par bilder, namnet "Törnrosa" och Temat 'prinsessigt' som riktlinjer.


I'm Alive

Jag lever - tekniskt sett.
Har sjukt ont i ryggen - antagligen efter olyckan i Januari. Mamma sa något om att inflammationer i kroppen sätter sig på såna ställen. Så jag ligger bara i sängen och sover eller kollar på CSI.
Ville bara uppdatera och förklara varför det inte blivit några inlägg eller designer de senaste dagarna. Jag har inte dött - Jag har bara ingen inspiration att göra designer när jag mår såhär. Och jag vill ju självklart att ni alla ska få fina designer, så det får vänta tills suget och inspirationen kommer tillbaka.

Jag har inte ens varit ute och fotat på flera dagar. Men hittade en bild som jag tog för ett par dagar sen på våra äpplen som trillar av trädet för fullt. Tyckte den var lite charmig med det halvätna äpplet som Rådjuret tuggat i sig.


Foto och Redigering av Mig.
Bilden får inte lov att kopieras eller användas utan mitt tilstånd.

Höstlöv


Bild tagen och redigerad av mig.
All kopiering är förbjuden.


Jag hatar hösten egentligen. Inte minst för att man blir sjuk när man jobbar med barn.

Jag har tröttnat lite på att ha två olika bloggar, med två olika mailadresser osv - så jag håller på att fixa en gemensam blogg för både designandet och det lite mer personliga. Men det tar nog ett tag innan jag annordnat det som det ska vara, så det är inte aktuellt riktigt än :)
Designandet har varit nere pga nackspärr - men jag ska försöka komma igång nu när det känns lite bättre. Ryggvärken gör att jag bara ligger i sängen, så design får det bli. Om jag inte fortsätter kolla på CSI ;D

Vinnaren är dragen!


..Och den som vann designen denna gången var kommentar nummer 22 - Caroline! Grattis till henne, och till er andra som inte vann - det kommer upp en ny utlottning inom kort, så kolla in snart igen och prova lyckan :)

Elisabets Design

Elisabet skickade med ett par bilder och gav mig utöver det fria händer. Efter lite bollande av idéer fram och tillbaka så blev båda nöjda med resultatet :)


Oj oj oj

Ja jösses, Nu har jag pillat ännumer med min egen design. Ser du bara massa kludd? Uppdatera sidan genom att trycka på F5.

Om du inte gillar designen, så håll ut - jag lär tröttna snart själv... Jag tröttnar alldeles för lätt. Men nu har jag iallafall fått upp menyn i en knapp istället (Pilen längst till vänster), och fixat lite med popupfönstrena.

Lite annorlunda jämfört med en "traditionell design" men jag hoppas inte ni avskyr den allt för mycket ;)

Trötter


Jösses vad jag är trött! Förlåt igen (ja, jag ska sluta be om ursäkt snart) till alla som upplever mig som trög att jobba med just nu. Det ordnar upp sig efter en god natts sömn. Även om klockan bara är lite över nio.
Jag sitter och filurar och funderar på en ny design till bloggen igen... Jag blir då aldrig nöjd själv! Inte mycket skillnad från hur den är just nu iofs, så det får vänta.


Glöm inte att vara med i Designutlottningen lite längre ner! [Direktlänk]
Nu ska jag sova, så får vi hoppas på mer produktiv dag imorgon.

Still Frames in your Mind

Jag vet, jag vet, jag är långsam helt plötsligt! Men ha tålamod med mig, så ska vi nog ordna detta. Men förstå att designandet inte är min första prioritering i livet - hur mycket jag än älskar det. Barnkalas, Utekvällar och Jobb måste också få plats därimellan. Håll ut, kära ni, jag lovar att bättra mig... Efter imorgon, för då lär jag vara trött av jobbet :)


Foto & Redigering av Mig.
Mina bilder ska som vanligt inte användas utan tillstånd.

Carolines Design

Caroline ville ha en cool. fräsch och stilig bloggdesign och bifogade en bild på sig själv som jag fick använda. Utöver det fick jag fria händer.


Sandras Design

Sandra skickade med ett par bilder som hon ville ha med, och berättade att hon spelade i ett band och var en lite 'rockig' tjej. Hon gillade svart och från bilderna hon skickade valde jag att använda lite blått också.


Carolas Design

Carola ville ha en design med bilder på hennes favoritband Oasis, och ville gärna ha mörk bakgrund (svart eller grå)
Utöver det gav hon mig fria händer.


Matildas Design

Matilda skickade med massor av bilder jag fick välja mellan, och ville gärna ha en blomma som slingrade sig i headern. utöver det fick jag fria händer..


DESIGNUTLOTTNING!

Brun Design lottas ut!

SÅHÄR GÖR DU!

1. Skriv en kommentar i detta inlägget med
- Ditt namn
- Din mailadress
- Din bloggadress


2. Skriv ett inlägg i din blogg där du skriver:
- Jag är med i designutlottningen hos EvlajnDesign! - Kolla in den du också!

Svårare än så är det inte :)UTLOTTNINGEN STÄNGS: 12e Oktober KLOCKAN 18.00
STÄNGD! Så fort jag dragit vinnaren meddelas denna via mail.

Music Lovers

Jag känner mig lite lugnare nu, efter att jag satt pris på designerna. Det känns som att det gallrar bort de oseriösa personerna, som bara ska ha för att det är gratis.

Tack för alla snälla kommentarer jag har fått! Jag är ju hemskt blyg - och väligt lätt att utnyttja - så jag är tacksam att det står några bakom mig och mitt beslut.
Skulle det sen vara att ingen alls vill ha design när det kostar pengar så får det väl va så :)

Idag bjuder jag iallafall på två bilder hemifrån, som jag fotade imorse.
Mitt finfina piano, och mina Lp-skivor som jag hängt på väggen.Nya Regler

Jag har, efter att ha sovit på det, bestämt mig för att ändra om. Så var vänlig och läs igenom informationen innan ni kontaktar mig med frågor.

Det finns två sätt att skaffa sig en design hos mig.....Alternativ 1 - Detta kostar 50 kronor:

Skicka ett mail till mig på EvlajnDesign@gmail.com, där du ska skriva med följande:

-> Ditt namn och bloggadress.

Dina önskemål
-> Utseendet - Färger, former, bilder, texter....
-> Bilder - ska bifogas med mailet (alternativt länkas i mailet) om du vill ha med några.

Eller
-> Ger du mig fria händer?


Jag kontaktar sen dig när jag gjort ett förslag som du kan få titta på.
När du godkännt designen så hjälper jag dig självklart att lägga in designen också.

Betalning sker till ett kontonummer jag ger dig efter att designen är färdig - alternativt får du min adress om du vill skicka hem pengarna.
Alternativ 2 - Detta är gratis:

Var med i en designutlottning, som oftast finns här på bloggen, bara [klicka här] och se efter.
Jag drar vinnaren med hjälp av Random.org, och har du turen med mig kan du säkert vinna en design :)
Självklart är det så att de som beställt designer fram tills idag inte behöver betala! Men från och med nu kostar det alltså 50 kronor för en design.