En presentation av bloggen, och information om hur du ska gå tillväga, och var du hittar det du letar efter.               Här finner du de vanligaste frågorna & dess svar.               Följ min blogg med bloggkoll, så att du inte går miste om något :)               Kontakta mig via mail, på evlajndesign@gmail.com               Prenumerera på bloggen via RSS.               Hittar du inte vad du letar efter? Prova att söka i bloggen med Google.

Stephanies (nya) Design

Stephanie, som jag gorde min första design till, hörde av sig och ville ha en ny - och självklart ställde jag upp för min första kund ;D
Hon ville ha lite mer i stil med min gröna utlottningsdesign, fast rosa. Resutlatet ser ut såhär:

[Klicka på bilden för att komma till bloggen]

Vinnaren i designutlottningen

... Blev Sarah. Grattis!

Färdig inlagd så ser det ut såhär:Så grattis igen.

Till er som inte vann - Det kommer fler designutlottningar så kika in med jämna mellanrum så kanske du har chans nästa gång :)
Om inte det så kan du ju beställa en design av mig =)

En ursäkt...

... till alla er som väntar så tålmodigt på mina designer. Jag ska försöka få det klart snart, till er allihop!
Men just nu är läget så att min rumskamrat och jag delar på en internetsladd (eftersom vi inte fixat en switch än).. och eftersom jag är så snäll och vet att hon vill ladda ner och kolla på smallville så låter jag henne ha sladden. Plus att hon har fler folk att snacka med på msn osv. :)
Livet är lite småstressigt och jobbigt, men jag jobbar på era designer, så håll ut en liten stund till, okej? :'>

Tänkte påminna er om att Designutlottningen lite längre ner fortfarande är igång... kom igen! Du kan ha turen på din sida!


KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA DIREKT TILL UTLOTTNINGEN!


Karins Design

Karin skickade med två bilder hon ville ha i sin design, och sa att hon tyckte mycket om svartvitt och rosa. Sen ville hon att det skulle stå "Kissen" som överskrift på hennes blogg.

[Klicka på bilden för att komma till bloggen]

DESIGNUTLOTTNING

UTLOTTNINGEN ÄR STÄNGD!!!!


Eftersom så många var med i min förra utlottning så tänkte jag göra en till, så att någon än en gång har chans att vinna :)

Reglerna är dock lite annorlunda denna gången - så läs igenom dem ordentligt :)

1. Skriv en kommentar i detta inlägget med ert namn, bloggadress och mailadress.
 2. Skriv ett inlägg i er blogg där det står "Jag är med och tävlar om en ny bloggdesign hos
EvlajnDesign - kika in den!"

Det var väl inte så svåra regler?

Designen ser ut såhär:

Klicka HÄR för att de hela designen.

Utlottningen stängs den 28e Juli

Sofias Design

Sofia hörde av sig till mig och ville ha en enkel svart och vit design, med en pin up tjej i headern, och utöver det så fick jag fria händer. :) Resultat blev följande.

[Klicka på bilden för att komma till bloggen]

Jeans Design

Jean skrev till mig att han gärna ville ha en ny design, och det enda önskemålet han hade var att ha med sin bild i headern och bilden på ett par vingar han skickade till mig.
Utöver det fick jag fria händer och resultatet blev såhär:

[Klicka på bilden för att komma till bloggen]

Louises Design

Louise ville gärna ha en fin design till sin nya blogg, och ville att det skulle gå i färgerna vitt, silver och rosa. Hon ville att namnet skulle så i headern och att det skulle vara pärlor runt om namnet - eftersom bloggen heter Pärlflickan :)

Resultatet blev såhär:
[Klicka på bilden för att komma till bloggen]

DESIGNUTLOTTNING

Jag lottar ut en design igen nu :D Denna designen är också en jag gjorde för ett tag sen, och den har legat och väntat på en ägare länge nog nu.

Klicka HÄR för att se hela designen.

Vill du ha den? Det är jättelätt att vinna!Skriv en kommentar med ditt namn, din bloggadress och din mail, så kommer jag höra av mig om du vinner. Vinnaren dras slumpvis.


UTLOTTNINGEN ÄR STÄNGD!!!!


Och ett stort grattis till Emmy som vann denna gången!
Till er som inte vann: Detta var absolut inte den sista utlottningen, så kika in med jämna mellanrum så ska ni nog få chansen att vinna - annars kan man ju faktiskt beställa en design av mig också :)