En presentation av bloggen, och information om hur du ska gå tillväga, och var du hittar det du letar efter.               Här finner du de vanligaste frågorna & dess svar.               Följ min blogg med bloggkoll, så att du inte går miste om något :)               Kontakta mig via mail, på evlajndesign@gmail.com               Prenumerera på bloggen via RSS.               Hittar du inte vad du letar efter? Prova att söka i bloggen med Google.

What am I supposed to do?

Usch usch usch usch usch!

Jag vet inte vad jag ska ta mig till. För varje design jag gör kommer det fler beställningar (vilket självklart är jättekul - att ni tycker om mina designer så mycket!). Och jag kommer aldrig förstå hur Mimmi kan leva med 80 personer i sin kö, när jag 'bara' har 20 stycken. Fast Mimmi får 150:- för varje design hon gör - det kanske hjälper?

Jag vet faktiskt inte. Ska jag börja ta betalt? Jag vill ju verkligen inte pressa någon på pengar, det känns så... dumt på något sätt. Men alla runt omkring mig säger att jag borde få uppskattning/betalt för det jobb jag lägger ner på designerna. Och det har ju varit ett par som betalat av ren vilja.

Jag älskar att designa, men när det blir så mycket på en och samma gång, och jag inte får något för det så... jag vet inte. Det blir lätt för mycket. Och tappar jag lusten så blir designerna inte lika fina kanske, och så blir inte alla nöjda...
Uschnej, jag ska inte lägga allt detta på er som läser, förlåt.

Jag får nog fortsätta fundera på saken en stund till, så återkommer jag om jag kommer på någon lösning.

(Självklart är det gratis fortfarande - jag säger till och ändrar informationen ifall jag skulle ändra mig.)

Victorias Design

Victoria ville ha bruna toner i desingen, samt ett par bilder på sig själv. En signatur efter varje inlägg var också ett önskemål.


Johannas Design

En nära vän till mig har haft blogg på egen domän, men valde att flytta till blogg.se - och jag fick äran att göra hennes design :) Jag satt ganska länge med henne och bollade idéer fram och tillbaka, och hon tyckte minsann att hennes design var den finaste jag gjort - självklart, eftersom hon bestämt hur den ska se ut ;)

Sen skrev hon ett underbart inlägg också, som nästan fick mig att börja gråta... Jag blir alltid extra glad när folk uppskattar det jag gjort.


Sannas Design

Sanna ville ha en design i bruna nyanser... Caffe Latte :)... och rundade hörn.
Och lite mönster i headern, tillsammans med sitt namn och ett par bilder.


Julias Design

Julia ville ha en enkel design, med sitt blogg-url lodrätt och ett par bilder högst upp i headern. Texten under bilderna och typsnittet var också ett önskemål.


Flower Power

Min mammas sambo har precis köpt en ny liten kamera (mannen är besatt av olympus-kameror) så jag lånade kameran som han försöker sälja, och provade den :) Hade jag haft pengar hade jag köpt den av honom - men jag försöker spara ihop till en systemkamera just nu ^^

Om ni kanske vill köpa en nästintill oanvänd kamera i toppskick så kan ni ju kolla på annonsen här. <- Länk.
 
Här är bilderna iallafall - på min mammas rosa blommor :D

Foto: Jag
Ni får inte lov att använda mina bilder utan att fråga om lov först.

'Anonyms' Design

En tjej hörde av sig till mig och ville ha en ny design, och gav mig fria händer och inga bilder - eftersom hon vill vara anonym på sin blogg, då hon kände att allt för många kände till hennes riktiga blogg - och hon ville inte ha massa snack. :) Hon frågade om jag inte hade någon naturbild eller liknande, så jag använde ett av mina foton som jag själv gillar. Bloggen handlar om henne, och hennes önskan att bli gravid igen - klicka in och läs :)


Sofias Design

Sofia gav mig ett par bilder, och utöver det hade jag fria händer. Jag såg på hennes förra design att hon hade lite rosa så jag använde det, och grått.

Såhär blev det.


Anettes Design


Sofias Design


Fridas Design


Downtown Lund


Jag gillar inte hösten, fortfarande.
Jag önskar vi kunde gå tillbaka till den tid då allt var som det skulle.
Fast då får vi nog först omredigera historien.. Nothing was ever alright.

Cajsas (nya) Design

Cajsa skrev till mig och berättade att hon bytt blogg, och att hon kände att hon behövde en ny design.
Hon ville ha grå bakgrund, och bilder i Sepia. Hon skickade med 4 bilder på sig själv som hon ville ha med, ganska små, och önskade gärna en bild på stockholm i headern. texten "mer än tusen ord" ville hon ha litet i kanten av sthlm-bilden.


Emmas Design

Emma hade blivit förälskad i Annas design, och bad om en liknande, med de bilderna som hon skickade med. Hon ville att det skulle stå "borkemma" i headern med typsnittet Courier New, och att designen skulle vara matt blå.


Maries Design

Marie hade ingen egen inspiration kvar, och bad om min hjälp. Hon skickade med ett par bilder och föreslog lila eller rosa.
Att menyrubrikerna skulle vara bilder var också ett önskemål.


DESIGNUTLOTTNING!

Anslagstavel-design lottas ut :)SÅHÄR GÖR DU!


1. Skriv en kommentar i detta inlägget med
- Ditt namn
- Din mailadress
- Din bloggadress

2. Skriv ett inlägg i din blogg där du skriver:
- Jag är med i designutlottningen hos EvlajnDesign! - Kolla in den du också!
(Du får gärna låna bilden om du vill)

Svårare än så är det inte :)

UTLOTTNINGEN STÄNGS: 27e Septermber KLOCKAN 15.00

STÄNGD, VINNAREN FÅR ETT MAIL AV MIG UNDER SÖNDAGEN.


Vinanren blev Victoria. Grattis!


Ny Design .. igen :)

Har fixat till bloggen lite... eller okej, mycket kanske ^^
Jag hade idén redan när jag bytte förra gången, men jag har inte tagit tid till mig att fixa det bara. Men nuså.
Om det ser ut som vanligt - fast mer rörigt - så prova uppdatera sidan genom att trycka på F5.

Jag hoppas att den nya designen ska göra det lite enklare att hitta info (jag har ju tillochmed en info-knapp uppe till vänster.).

Och jag hoppas ni gillar den lika mycket som jag gör :')

Marias Design

Maria ville ha en grön design, med bilder hon skickade med, rundade hörn och lite kringliga växter. Hon ville ha sitt namn i headern, samt texten 'Kärlek och hosta går inte att dölja' i typsnittet Century Gothic.


Sofias Design

Sofia ville ha en svart, vit och grå design. Hon skickade med fyra bilder som hon ville ha i headern. Hon ville ha sitt namn stor, och under namnet skulle det stå "Martin Tequila"  i fin stil.


Angelicas Design

Angelica ville gärna ha rosa i sin design, och någon bild som jag fick välja bland ett par hon skickade med.Sneak Peak!

Här får ni ett litet smakprov på vad som komma skall :)
Håll utkik de närmaste dagarna efter en ny designutlottning!


Jennys Design (Designvinnare)

Jenny vann designen som jag lottade ut för ett tag sen, och har nu efter lite mailproblem fått in designen till sin blogg fixad och klar :)


Sabinas Design

Sabina ville ha en design i höstiga färger, med lite krumilurer och bilden på henne i studentmössa. Hon ville att det skulle stå "Sabina - en bild säger mer än tusen ord"


Majas Design

Maja ville ha en design i grått, som inte skulle vara "för söt". Hon ville ha sitt namn i header, med lite cirklar och mönster, och även en signatur efter varje inlägg.


Alexandras Design

Alexandra, en bekant till mig, frågade om jag inte kunde pimpa till hennes blogg som är relativt nyskapad. Hon ville ha med lite bilder, bl.a. ultraljudet på hennes lilla flicka Tindra som är beräknad om ca 1 månad - och sen ville hon gärna ha sitt namn och texten "Tindra, mitt allt".


Annes Design

Anne ville ha blå och svart design, fast inte så dystert, utan mer glatt. Hon skickade med ett par bilder jag fick välja mellan.


Children

Här får ni en bild av vad som tar upp min tid - och gör att ni får vänta på era designer lite längre :)


Foto och Redigering: Jag
Små barn är det bästa som finns att jobba med!

Glatt Överraskad

Ojoj, loggar in på mailen och det blir bara fler och fler designbeställningar :) Vad kul att ni tycker om mina designer så mycket att jag får chans att göra en till er!

Och det är fler som erbjuder sig betala, och jag är ju somsagt luspank - så inte mig emot :)

Men bara så ni vet, väntetiden kanske blir ett par dagar (upp till en vecka) innan jag hör av mig, eftersom det blir så mycket nu, men jag lovar att hjälpa er, bara håll ut!

Tack igen :)

Johannas Design

Johanna ville ha en vit design med svarta och grå slingriga blommor, och tre bilder i headern med texten "The naked truth about my happy days"


Friends

Till alla som väntar på designer idag - Sorry for the wait, men Vänner prioriteras före era designer :) Men jag lovar att jag ska fixa det efter jag varit iväg och fikat och snackat skit ett par timmar :)Foto: Jag - 2006
En gammal bild tagen med en gammal kamera.
Min bästa vän och Jag - eller iallafall våra skor :)

Emmas Design

Emma ville ha bakgrunden i en härlig klarröd färg, lite krusiduller i headern och rundade kanter. Hon skickade även med ett par bilder, och ville gärna ha med pussbilden och en till.Mikaelas Design

Mikaela ville ha grå bakgrund, vitt ark, och tre bilder i headern - där de yttersta skulle luta lite.
Hon ville ha sitt namn, och sen även "Always be yourself" i skrivstil under namnet.


Alexandra och Carolines Design

Alexandra och Caroline delar på en blogg, och ville gärna ha min hjälp att piffa till den. De gav mig helt fria händer och resultatet blev såhär:


Viktorias Header

Viktoria skickade med en bild som beskrev ungefär hur hon ville ha sin header, fast hon önskade svart bakgrund, och rött inne i headern.


Sandras Design

Sandra ville ha en design i brun ton, med den stilen som Emelies med 'tejpade bilder'.
Klockan och musikspelaren var också ett önskemål.


Mariams Design

Mariam och jag har mailat fram och tillbaka om hennes design, som aldrig riktigt blev som hon hade tänkt... Och jag har ju som mål att alla "kunder" ska bli nöjda - så jag kämpade på, och tillslut gjorde vi om allt från början och nu är hon supernöjd :)


Amandas Design

Amanda skickade med en massa bilder som jag fick välja mellan, eftersom hon inte kunde välja en... Sen gav hon mig fria händer, med önskemålet om att det skulle vara lite guldigt...


Fridas Design

Frida ville ha färgerna svart, vitt och grått och skickade med ett par bilder som hon ville ha med i designen, och ville ha svart-vita.


Annas Design

Anna gav mig ett par bilder, men utöver det fria händer.


Sommaren är KortDet verkar som om sommaren är slut iallafall, för jag fryser när jag går ut.
Därför bjussar jag på en mysig bild från mitt favoritsommarställe igen, och drömmer om en ny sommar.

Sandras Design


Saras Header


Julias Header


Amelies Design


Rickards Design

Rickard hade fått tips av sin syster att jag fanns, och han ville gärna ha en ny design till sin blogg. Han gav mig fria händer, och ett par bilder - och ville gärna att bloggen skulle se lite "rolig" ut...


Charlottes (nya) Design

Charlotte hade fått hjälp av mig innan, och ville ha en ny design som hon inte skulle tröttna på så lätt. hon ville ha fyra bilder längst upp, och sedan sitt namn. och blå bakgrund.


Amandas Header

Amanda ville ha en bild som hon skickade till mig i hörnet, och sedan sitt namn skrivet stort med rosa och i en fin stil.


Sabinas Design

Sabina gav mig massa bilder att välja mellan, och färgförslagen svart, vitt, silver och rött.Secret Garden


Bild fotad i våran gigantiska trädgård på 38 000 m2 ^^
En liten fontän. Fotad och redigerad av mig - all kopiering förbjuden!

Majas Design

Maja ville ha en design liknande Idas, som jag gjorde för ett tag sen. Hon ville ha färgerna svart och rosa, och ha med sina bilder som hon skickade med.Carolinas Design

Carolina ville ha en lite höst-inspirerad blogg, med bruna och rostfärgade nyanser. Hon ville ha en bild i headern, och att det skulle stå "Carpia.blogg.se".


Emilias Design

Emilia ville ha brunt och turkost, och ett par bilder hon skickade med som kollage.


Mias Design

Mia ville ha tre bilder som hon skickade med, gärna lila färg och hjärtan.


Tinas Design

Tina ville ha en design med färger som passade bilden hon skickade med. Hon ville att det skulle stå "Fru Frost - The story of my life" och även ha lite krimskrams i headern.


Lindas Design

Linda gav mig fria händer, med direktionerna rundade kanter, hennes tre bilder och texten "Linda - en vardaglig tjejs liv"


Två bilder och en förklaring
Två bilder tagna mitt i natten på mitt favorit sommarställe Ivö.
Testade mörkerinställningen på min vanliga oproffsiga digitalkamera, och det funkade ^^

* * *

Förklaringen jag ville skriva är nog mer av en ursäkt. Som ni såg har jag inte ens skrivit något de senaste tre inläggen, och det var nog för att jag la in dem halvt i sömnen igår.
Den senaste veckan har jag vänt på dygnet och varit hängig, och därmed inte lika snabb på att svara på era mail, eller lika entusiastisk med att designa; men det är bättre nu. Har sovit hela natten, och ska sätta mig och fixa med designer som står på kö :)

Julias Header


Sofias Design


Mimmis Design


Angelicas Design

Angelica ville ha en stilren och enkel design, i grått vitt och svart, med inslag av rött.


Annas Design

Anna skrev till mig, och berättade att hon nyligen skapat en blogg, där hon som makeup-artist skulle tipsa och testa. Hon ville ha en ljus bakgrundsfärg, och texten "Every Woman's Guide to the Power of Makeup" i headern, samt sitt namn.


Thereses Design

Therese gav mig fria händer, så länge jag använde kantiga former, hennes bild och hennes namn i headern.


Alexiies Header

Alexiie ville ha en header med tre bilder som överlappade varandra, med rosa kanter runt.. hon ville även ha sitt namn under bilderna.


KLICKA

Lisas Design

Lisa ville ha en lila design, och skickade med lite bilder jag fick välja mellan. Hon ville även ha lite Krimskrams på headern.


KLICKA